Soms wil je wat meer spanning in de slaapkamer of heb je nu eenmaal de behoefte aan een extra twist voor je seksleven. Een fijn seksspeeltje kan hierbij de uitkomst zijn om wat meer bevrediging te krijgen, en/of wat meer lol in de slaapkamer met je partner.

Wij hebben als doel voor zowel hem als haar, hetero, gay of bi, de juiste seksspeeltjes in het overzicht op te nemen. Zodat iedereen qua seksuele behoefte iets fijns bij ons uit kan zoeken en kan bestellen bij de aangesloten aanbieders.

Of je nu een goede vibrator, een grote tarzan, een fijne cockring of wat spannende lingerie zoekt, ben ons ben aan het goede adres! 

Intiemtoys.nl helpt je met het vergelijken van de beste seks- en slaapkamerspeeltjes

Het doel van Intiemtoys.nl is het goed vergelijkbaar maken van de beste seks- en slaapkamerspeeltjes tegen de zachtste prijzen. We brengen het aanbod van verschillende aanbieders bijeen, zodat je seks- en slaapkamerspeeltjes kan vergelijken totdat je dé perfecte deal vindt. Want de prijs hoeft hierin niet het spannendste te zijn, dat moeten de speeltjes al zijn!

Wij bieden je een platform om de beste producten met elkaar te vergelijken. Je koopt de producten niet bij ons, maar rechtstreeks bij één van de aangesloten aanbieders.
Het werkt heel simpel:

1. Selecteer de producten die je wilt vergelijken.

2. Zoek de deal die je interessant vindt.

3. Klik door naar de aanbieder van je deal en bestel.

4. De aanbieder levert het product. 

Heb je specifieke vragen over producten op Intiemtoys.nl? Wij vragen je dan contact op te nemen met de aangesloten aanbieder. Dit geldt ook voor vragen over het ruilen of retourneren van producten. Daarvoor gelden namelijk de voorwaarden van de aangesloten aanbieder.

www.Intiemtoys.nl is een initiatief van Fried Air Investments, dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 71205209.